YOZGAT / SORGUN - Sorgun Mesleki Eğitim Merkezi

Sorgun Mesleki Eğitim Merkezi

Cep 0 542 264 8508
Adres
Mesleki Eğitim Merkezi Agahefendi Mahallesi 2810. Sokak No 38 Sorgun Sanayi Sitesi Sorgun/YOZGAT
Vizyon
Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, gelişen dünya düzeni içerisinde çağı yakalamak ve çağa uyum göstermek amacıyla ülkenin ihtiyacı olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için ÇIRAK, KALFA ve USTA´ların eğitimlerini ve gelişimlerini üstlenmektir.
Misyon
Çırak, Kalfa ve Ustalarımızın; Ülkesini ve Milletini seven, demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, Bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip, problem çözebilen, Belirtilen hedeflere yönelebilen, Milli, dini, ahlaki, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde olan ve sahip çıkan, Ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir elde edip ailesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunabilen, Bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayan, Zamanı verimli kullanabilen ve kendini sorgulayabilen Kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
KALORİFERLİ
Araçla-Belediye Otobüsü ile
Yerleşim Yeri
Merkezimiz Sorgun İlçemiz Sanayi Sitesi içerisinde hizmet vermektedir. Ulaşım Sorgun Belediyesi Halk Otobüse veya araçla sağlanmaktadır . Merkezimiz, sanayi belediye otobüs durağına 500 metre uzaklıktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlce Merkezine 2 Km, İl Merkezine uzaklığı ise 30 Km´dir. Okulumuz Sorgun Sanayisi içerisindedir.
BELLİ BİR KONTENJANIMIZ YOKTUR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2023 Yılında Avusturya-Viyana İş Başı Eğitim Projesi Gerçekleşmiştir. Okulumuzdan 1 idareci 1 öğretmen katılım sağlamıştır.