YOZGAT / SORGUN - Sorgun Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

Kalfalık Ustalık 2024 Nisan Dönemi Sınav Programına Linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden 12.Sınıf Ön Düzen Ayarcılığı ve Lastikçilik bölümü öğrencimiz Yusuf Said ZEYTUN'un Kara Kalem Çalışması.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz usta ve usta öğreticilerle İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısı yapılmış ve ardından iftar programı düzenlenmiştir.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  programı okulumuzda düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlaması yapılmıştır.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik deprem tatbikatı gerçekleştrilmiştir.

Ock

Şubat 2024 Ustalık Kalfalık Sınavı  Programına Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı düzenlenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından 12 Mart 1921'de kabul edilen İstiklal Marşı'nın 102'inci yıldönümü okulumuzda düzenlenen  törenle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda Rehber Öğretmenimiz Salih TUZLACIK tarafından112 Acil Çağrı Merkezi  tanıtıldı. Afişler asıldı ve bilinçlendirici broşürleri öğrencilere dağıtıldı.

Fedakârca ve özveriyle görevlerini ifa eden tüm 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarımızın verdikleri emekler için yürekten teşekkür ediyor, çalışma hayatlarında kolaylıklar diliyoruz.

Mrt

Ülkemizde başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında yapılan çalışmalar okulumuzda da devam ediyor. Bu bağlamda atıl durumdaki ahşaplardan oyuncak araba, eski sıralardan isimlik ve hediyelik eşya oluşturduk.

Mobilya Öğretmenimiz Cengiz ÇETİN'e ve emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi.

Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; dualarla, türkülerle, tiyatro gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen başta Edebiyat Öğretmenimiz Mehmet ÖZUZUN olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Berat Kandili, 2 Şubat'ta başlayan "üç aylar"ın ikincisi olan şaban ayının 15'inci gecesine denk geliyor.

İslam'a göre "berat", günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamlarına geliyor.

Hazreti Muhammed'in, Berat Kandiline ilişkin şöyle buyurduğu ifade ediliyor:

"Şaban ayının 15'inci gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü Yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve 'Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul edeyim. Yok mu rızık isteyen, rızık vereyim. Yok mu şifa isteyen, şifa vereyim. Yok mu başka isteği olan ona da istediğini vereyim' buyurur."

Bu duygu ve düşüncelerle; başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam Aleminin Rahmet-i Rahman'ın kainatı kapladığı Ramazan-ı Şerif'in müjdelediği Berat Gecesini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, insanlığa barış, esenlik, huzur ve kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz"

Bu etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu öncülüğünde, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, içişleri ve millî eğitim bakanlıkları ile AFAD koordinesinde, 81 ildeki tüm okullarda eş zamanlı olarak deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ara

Değerler Eğitimi kapsamında okula uyum sürecini etkinleştirmek hem de öğrencilerin başarılı, ahlaklı, terbiyeli ve saygılı olmanın teşvik edici davranışlar olduğunun önemini kavratmak amacıyla her ay kişilikli, başarılı, dürüst ve ideal öğrenci davranışı sergileyen öğrencilerimiz "Ayın Örnek Öğrencisi" olarak seçilmektedir. Bu kapsamda Yasin BAŞER Aralık ayının örnek öğrencisi seçilmiştir. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.